Scrubben maar!

Velletjes langs je nagels en op je handen geven een onverzorgde indruk. En dat willen we natuurlijk niet hebben. Wat de oplossing hiervoor is? Scrubben, scrubben en nog een scrubben! Maak er een routine van om dagelijks je handen te scrubben. Het resultaat: superzachte en gladde handen. 

Maak gebruik van handcrème

Naast het feit dat handcrèmes heerlijk ruiken, zorgen ze er ook voor dat je handen niet uitdrogen. Vooral na het wassen van je handen met (warm) water en zeep is het goed om je handen lekker te hydrateren. Zorg dat er altijd een tube op je bureau ligt of in je tas zit. Mijn favoriet? de Precios protein.

Gebruik nagelriemolie

Iets wat vaak vergeten wordt is het verzorgen van de nagelriemen. Harde nagelriemen voelen niet fijn en ogen ook niet mooi. Smeer je nagelriemen daarom regelmatig in met nagelriemoli

. Geef je jezelf een manicure? Sla deze stap dan zeker niet over!

Laat je nagels af en toe ademen

Nagellak is prachtig en geeft meestal een extra touch aan je mooie, verzorgde handen. Toch zorgt het ervoor dat je nagels minder zuurstof krijgen. Op den duur kunnen je nagels zelfs gaan verkleuren. Om dit te voorkomen is het handig om je nagels om de zoveel tijd even rust te geven. Kan je toch niet zonder? Kies dan voor een doorzichtig lakje met een beschermende werking.